På  Sundheds Mentoruddannelsen bliver du undervist af en række specialister med mange års erfaring som spænder fra sundhed, organisationsudvikling til personligudvikling.

Undervisningen leveres af:

Nina Holm Adsersen (FysioVital):

Nina er den gennemgående underviser på Sundheds Mentoruddannelsen og er ansvarlig for det sundhedsfaglige indhold. Hun afholder også 1:1 samtaler.

Conny Ericon Andersen (Ex3):

Conny underviser de kommende Sundhedsmentorer i mestring af Mentorskabet.

Marianne Svenningsen:

Underviser og coach på uddannelsen, hvor hun afholder 1:1 samtaler.

Mabel Kernn:

Underviser i bevægelse (Qigog og Yoga) på uddannelsens fysiske workshops.

Teamet bag Sundheds Mentoruddannelsen


Sundheds Mentoruddannelsens hovedunderviser, ansvarlig for det sundhedsfaglige indhold, grundlægger og indehaver af Sundheds Mentoruddannelsen
Nina Holm Adsersen, grundlægger og indehaver

Som 20-årig havde jeg en drøm. En drøm om at finde et meningsfuldt erhverv. En karriere, der kunne inspirere mig og gøre en forskel for andre end mig selv. Jeg rejste ud i verden og under mine rejser blev det tydeligt for mig, at fundamentet i mit og alle menneskers liv er sundhed og et godt helbred. I første omgang blev fysioterapi svaret på det jeg søgte, mange vinger har foldet sig ud siden, og jeg har brugt mit professionelle liv på at udbrede sundhed.

Jeg startede min første virksomhed i 1994, og her startede jeg med at arbejde og behandle holistisk, det ikke var almindeligt i klinikker den gang. Jeg brændte for det enkelte menneskes sundhed, og da det et helhedsorienterede menneskesyn var ikke udbredt i sundhedssektoren, risikerede jeg at stikke næsen for langt frem.

Min første klinik voksede ret hurtig og blev en velremonneret virksomhed. For at jeg kunne få en større forståelse for , kommunikation, relationer, psykologiske dynamikker og samspillet mellem individ og omgivelserne, tog jeg en tre-årig familieterapeutisk uddannelse på Kempler Instituttet (Jesper Juul).

I 2008 startede jeg min anden virksomhed, FysioVital. Jeg solgte FysioVital i 2019, for at bruge al min tid på Sundheds Mentoruddannelsen.

I løbet af årene har jeg også taget en række større og mindre efteruddannelser indenfor psykologi, kranio-sakral terapi, holistisk behandling og helbredelse, personlig udvikling, lægemidler og meget andet.

Privat har jeg tvillinger som er adopteret fra Bolivia og en dejlig mand og deler min tid mellem Danmark, primært fra vores hus i Århus, og Portugal, hvor vi har del af en lejlighed.

 Conny Ericon, Sundhedsmentoruddannelsen, fravær, ledelse
    Conny Ericon Andersen

Har gennem de sidste 20 år arbejdet med mennesker og formidling, til alle aldersgrupper og niveauer i organisationer og i samfundet, og i det private såvel som det offentlige. Kodeordene er organisatoriske processer, karriererådgivning, jobformidling, personligudvikling og ikke mindst den socialpsykologiske uddannelsesproces.
Hun var grundlægger af JOBDK A/S og grundlagde unisans, i dag er hun partner i Ex3.

Ex3:
Leverandør af proces- og udviklingsværktøjer. Herunder målrettet (ud)dannelse i fremtidens lederskab. Ex3people har rod i mange års erfaring med mentoring, coaching, organisationsudvikling og arbejdsmiljø.
Læs mere om Ex3 her

  Underviser og coach på Sundheds Mentoruddannelsen, indehaver af Ejby Fysioterapi og CaminoMind, holistisk tilgang til arbejdet
    Marianne Svenningsen

Har gennem 20år været indehaver af Ejby Fysioterapi og CaminoMind, og har de senere år haft en holistisk tilgang til sit arbejde. Hun har flere større og mindre kurser og uddannelser bag sig, som strækker sig fra det rent faglige, over forretningsudvikling, ledelse, personlig udvikling til holistisk behandling og træning.
Caminomind 
Ejbyfysioterapi

        Underviser i bevægelse (Qigong og Yoga), erfaring som helhedsorienteret fysioterapeut, certificeret Sundheds Mentor
Mabel Kernn

Hun har mange års erfaring med bevægelse med det formål at skabe bevidsthed og velvære gennem kroppen. Hun har praktiseret som helhedsorienteret fysioterapeut i over 22 år og har i en årrække været tilknyttet Det Kongelige Teater. Fra august 2023 er hun certificeret sundhedsmentor.

Mabel Kernn

Supervisor på Sundheds Mentoruddannelsen om strategi og udvikling, tidligere direktør i kommuner i Hovedstadsområdet 
                   Philip Hartmann

Philip har gennem 22 år været direktør i to kommuner i Hovedstadsområdet. I dag er hans Chef konsulent i Gate 21. Han er supervisor Sundheds Mentoruddannelsen omkring strategi og udvikling. 

                                                Konsulent og SoMe-ansvarlig, fotografering og videoproduktion                        
                                                                  Mathias Ernesto Adsersen 

Er konsulent og SoMe ansvarlig. Han tager billeder og laver videooptagelser. Han er uddannet på Erhvervsakademiet.

Teknisk support og hjælp, forretningsudvikler og sparringspartner, founder af "Se dit barn"
Jonas Napier

Support og teknisk hjælp, forretningsudvikler og sparringspartner. Han er desuden founder af "Se dit barn".
Læs mere om Jonas her

 


Dansk+Revision+Logo+-+RGB_To+linjer+-+Farvede+-+Positiv Logo Super Best Sparkasse.svgJægerforbundetj_logo_til_a4Rsskov